pátek 12. září 2014

5 důvodů proč by měl každý zvedat železo

Každý můž i žena by měli posilovat. Na formě nezáleží, každopádně jakýkoliv pohyb je pro tělo přínosný a nikdo by se mu neměl vyhýbat. Pokud stále hledáte důvody proč, pomůžu vám jich pár najít.


1) Posilování Vám pomůže s hubnutím
Všichni si myslí, že k hubnutí je potřeba jenom běhat dokola jako křeček v kolu. Blbost. Nabrat pár kilo svalů společně s racionálním stravováním je nejlepší způsob jak zhubnout vaše špeky na břichu. Svaly zvyšují metabolismus. Svaly pálí tuk, svaly dělají tuk hezčím. Pokud budete dělat jenom nekonečné kardio, budete vypadat rozteklí i když zhubnete. 90 kg tuků nebo 70 kg tuků, sejde na tom?

2) Posilování vás udělá zdravějšími
Znéte to období, všichni okolo mají rýmu, posmrkávají a všude tahají kapesníky. Už po dvou měsících posilování poznáte benefity, budete míň nemocní a nachlazení se stane minulostí. Je to z důvodu že cvičení zlepšuje spánek. Dělší spánek = silnější imunitní systém = méně nemocí.

3) Posilování vám zlepší posturu
Shrbené opice, to je většina lidí v téhle době. Předsazená hlava, trvale špatně posazená ramena a vystrčený zadek. Správná technika cviků vás tomu odnaučí a co nevidět budete hrdě kráčet stylem, který vzbuzuje respekt. To, že se zbavíte případných bolestí zad ve stáří berte jako bonus

4) Budete vypadat lépe na koupališti
Buďme upřímní, každý začal s posilováním protože chtěl vypadat líp nahý. Lidé si vás budou víc vážit, když uvidí že dokážete něco změnit a na něčem zapracovat. Budou vám taky závidět a ptát se vás na rady, není moc lepších pocitů.

5) Je to zábava
Jakmile se dostanete přes prvních pár týdnů, kdy nebudete vědět co máte dělat a jak to máte dělat se posilování stane zábavou. Každý den se budete těšit do posilovny a když dáte nový rekord, bude vás to naplňovat.

Doufám že se mi podařilo vás přesvědčit a už nebudete hledat výmluvy proč do posilovny nejít, ale způsoby, jak si ten čas najít.

Žádné komentáře:

Okomentovat